-20%
Нові тарифи для наших клієнтів
Відтепер не переплачуйте за участь у закупівлях. Наш електронний майданчик не є платником ПДВ, отже ми виключили цей податок із тарифів.
Деталі за телефоном: 0 800 212-112
Бюджет закупівлі:
Старий тариф:
Новий тариф:
До 20 000 грн
-
17 грн
-
14,17 грн
До 50 000 грн
-
119 грн
-
99,17 грн
До 200 000 грн
-
340 грн
-
283,33 грн
До 1 000 000 грн
-
510 грн
-
425,00 грн
Від 1 000 000 грн
-
1700 грн
-
1 416,67 грн

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Користуючись Електронним майданчиком TENDERMASTER, Ви довіряєте нам свою інформацію. У цій Політиці конфіденційності описано, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо та як ми їх використовуємо. Це важлива інформація, і ми сподіваємося, що Ви уважно її прочитаєте перед тим як погоджуватися з її умовами.

Погоджуючись з умовами даної Політики Ви надаєте ТОВ “КВАДРО-СЕРВІС”, яке є власником Електронного майданчика “TENDERMASTER” право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати Ваші персональні дані. Погодження відбувається шляхом заповнення відповідного поля реєстраційної форми.

Згода на зберігання та обробку персональних даних діє протягом всього періоду активності (дійсності) Вашого облікового запису (для незареєстрованих користувачів — протягом періоду здійснення доступу до нашого веб-сайту ), а також протягом 3 (трьох) років по закінченні вказаного періоду.

Ми повідомимо Вас про включення Ваших даних до бази даних наших клієнтів шляхом надсилання листа на електронну пошту, зазначену Вами при реєстрації.

Інформація, яку ми збираємо

У нашому розпорядженні можуть опинятися такі дані про Вас:

  • інформація, яку Ви надаєте при реєстрації облікового запису та при подальшому оновленні реєстраційних даних (прізвище, ім’я, по-батькові, адреса електронної пошти, номер телефона і т.д.);
  • інформація, яку Ви надаєте в ході користування Електронним майданчиком (у т.ч. шляхом розміщення Вами оголошень про проведення закупівлі, внесення записів до форм опитувань, форм зворотнього зв’язку, при листуванні, телефонних розмовах зі службою підтримки тощо);
  • дані, що витікають з (автоматично генеруються внаслідок) користування Вами Електронним майданчиком (дата й час реєстрації облікового запису; дати й час відвідувань нашого веб-сайту; дані про використання нашого веб-сайту: про переглянуті сторінки, переходи за посиланнями, пошукові запити і т.п.; дані про технології, що Ви використовуєте для доступу до Електронного майданчика: про Вашого інтернет-провайдера, IP-адресу, характеристики та налаштування електронних пристроїв і програмного забезпечення, що використовуються для доступу до нашого веб-сайту).

Ціль з якою ми використовуємо Ваші дані

Для ідентифікації Вас як Користувача ми використовуємо ім’я, прізвище, по-батькові, адресу електронної пошти, пароль на Електронному майданчику.

Для відправки кореспонденції ми можемо відображати ім’я, прізвище, по-батькові, Вашу назву, Ваші реквізити, контактні телефони, адресу електронної пошти.

Ваша контактна інформація може бути використана у поштових розсилках, наприклад: повідомленнях про новини Електронного майданчика, акції або спеціальні пропозиції від нас. Ви завжди можете відмовитися від проведення розсилки у письмовому повідомленні або у відповідному розділі Особистого кабінету.

Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовується з метою забезпечення реалізації цивільно-правових, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання послуг, для Вашої ідентифікації в системі, з метою надання послуг, обробки платежів, відправки інформації поштою, електронною поштою, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг та адресного надання сервісів Електронного майданчика.

Умови надання доступу до Ваших персональних даних

Ми гарантуємо захист інформації про закупівлі та захист конфіденційної інформації від несанкціонованого доступу. Захист забезпечується неможливістю витоку, знищення та блокування інформації, порушення цілісності та режиму доступу до інформації.

Під час розкриття тендерних пропозицій автоматично розкривається вся інформація, окрім тієї, що обґрунтовано визначена Вами конфіденційною. Конфіденційною не може бути визначена інформація про запропоновану ціну, інші критерії оцінки, технічні умови, технічні специфікації та документи, що підтверджують відповідність кваліфікаційним критеріям.

Розкриття персональних даних без Вашої згоди або уповноваженої Вами особи допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не обмежуючись за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані.

Як змінити / видалити інформацію

Ви в будь-який момент часу можете змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки, для цього достатньо скористатися налаштуваннями Вашого особистого кабінету. Робота Електронного майданчику з надання послуг Вам може бути призупинена з моменту зміни/видалення інформації про Вас. В деяких випадках для того щоб змінити Вашу особисту інформацію необхідне затвердження таких змін співробітниками нашої служби підтримки..

Зміни в Політиці конфіденційності

Ми зберігаємо за собою право переглядати цю Політику або будь-які її елементи у відповідний момент часу. Просимо періодично слідкувати за відповідним змінами.

Інші умови

У разі, якщо будь-яке положення даної Політики включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, то інші положення, які не суперечать закону, залишаються в силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Пам'ятайте, що Ви маєте права передбачені Законом України «Про захист персональних даних».

Як з нами зв'язатися

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання або скарги стосовно нашого дотримання цієї Політики, або якщо Ви бажаєте надати будь-які рекомендації або коментарі для поліпшення якості нашої Політики, надішліть нам електронного листа на адресу info@tendermaster.com.ua або телефонуйте за номером 0800-212-112.

laoder

Будь ласка, зачекайте...